Speendoekjes met naam

★7-9 werkdagen verzonden  ★Altijd GRATIS personaliseren  ★Altijd GRATIS inpakservice  ★Betaal veilig en eenvoudig via onze website


Stel zelf jouw mooiste speendoekje samen!

PERSONALISEER JOUW EIGEN SPEENDOEKJE

 

Is er in de familie of vriendenkring een baby geboren? Super leuk! Maar, waar ga je de ouders van de newborn nou echt mee verrassen? Want je wilt natuurlijk wel een uniek en persoonlijk kraam cadeau geven. Best lastig..

Met onze gepersonaliseerde speendoekjes geef je altijd een origineel geboorte cadeau. Echte iedere mama wordt blij van een gepersonaliseerd cadeau met de naam van haar mini🧡 Groot pluspunt, er is er altijd maar één van. Nooit dubbele cadeaus dus. En je laat de ontvanger ook nog eens zien dat je moeite hebt gedaan om een tof cadeau te shoppen. 

 

Het leukste en origineelste dubbel hydrofiele speendoekje gepersonaliseerd met geborduurde naam van je newborn, baby of kindje. Het perfecte kraamcadeau of geboortecadeau. Geweldig om cadeau te geven of voor je eigen kindje. Heerlijke zachte knuffeldoeken en speendoeken waarmee je kleintje nooit meer de speen kan kwijtraken. Handig in bed of onderweg. Ook erg leuk als cadeau! Online gemakkelijk personaliseren met naam en bestellen in de webshop.


Studio Blos Nederland maakt het mogelijk om een speendoekje, een knuffeldoekje, wieg en ledikant lakentjes, een swaddle, een xxl hydrofiele doek, knuffels in de vorm van een ster of maan, online te personaliseren, te bestellen en snel te leveren. Alle verzorgingsproducten zijn te gebruiken voor baby en kind. De collectie van Studio Blos NL biedt veel leuke babyshowercadeaus, kraamcadeaus, en verjaardagscadeaus in verschillende prijsklassen.

 

Snelle verzending circa 3-5 werkdagen. Gratis verzending vanaf €90,- Ben je op zoek naar een Studio Blos Nederland verkooppunt of wil je een bestelling afhalen in de winkel? Zit er een verkooppunt bij jou in de buurt? Neem contact op met de winkel. Heb je vragen? We denken graag met je mee! 

 

www.studio-blos.nl