CADEAUSERVICE

Altijd gratis inpakservice

Een mooi product van Studio Blos Nederland is al een cadeau op zich maar daar nemen wij geen genoegen mee. Wij vinden het belangrijk dat elke bestelling met zorg en aandacht behandeld wordt. Een origineel cadeau bestellen en ook nog eens als cadeautje laten inpakken? Dat kan en ook nog eens helemaal gratis met onze cadeau service. Hoe leuk is dat! Vanaf de start van onze webshop blijkt dat de standaard gratis inpakservice erg gewaardeerd wordt. Niet alleen door de gever en de ontvanger maar ook door ons. Wij vinden het een feestje om jouw bestelling mooi in te pakken en op te sturen. 

 

Standaard worden alle bestellingen door ons mooi ingepakt verstuurd. Want wij weten hoe leuk het is om je pakje als cadeautje thuis te krijgen. Is het cadeautje voor een speciale gelegenheid (verjaardag, Sint, Kerst,...) laat het dan weten met een berichtje bij het afrekenen. Stuur je een cadeautje naar iemand? Hoe leuk is het dan om er een kaartje met handgeschreven berichtje aan je bestelling toe te voegen. Alle gepersonaliseerde bestellingen worden gratis mooi ingepakt zonder prijskaartje en verstuurd als cadeautje. Snelle verzending circa 1-3 werkdagen.

 

Wij hanteren standaard lage verzendkosten en gratis inpakservice. Binnen Nederland betaal je bij Studio Blos Nederland het vaste verzendbedrag van € 4,95 bij bestellingen onder de € 60,- ongeacht de grootte van het pakket. Bij bestellingen boven de € 60,- is het verzenden binnen Nederland gratis!

 

Heb je vragen of specifieke wensen? Laat het ons weten, we staan met liefde voor je klaar!