• Snelle verzending binnen 3 tot 5 werkdagen
  • Altijd persoonlijke service en contact mogelijk
  • Alle bestellingen worden standaard mooi ingepakt verstuurd
  • Unieke gepersonaliseerde cadeaus voor jong en oud

FAQ


Hoe kan ik een product personaliseren?

Selecteer het product naar keuze. Kies de kleur voor de naam en voer vervolgens de naam in. Is de naam goed ingevoerd? (CHECK CHECK, dubbel check) en voeg jouw product vervolgens toe aan het winkelmandje. You're ready to go!

 

Wat is een swaddle doek?

Een swaddle doek is als multifunctionele hydrofiele wikkeldoek een echte must-have voor je kindje. Hij is gemaakt van zacht katoen met een hoog absorptievermogen. Ideaal om baby’s mee af te drogen na het badje, als onderlegger bij de verschoning of als spuugdoek na het voeden. Heel leuk om als kraamcadeau te geven.

 

Wat is de TOG-waarde?

De TOG-waarde is een richtlijn die aangeeft hoe goed kleding of beddengoed warmte vasthoudt. De afkorting staat voor Thermal Overall Grade. Hoe hoger de TOG-waarde, hoe minder warmte kan ontsnappen door textiel. Hoe lager de TOG-waarde, hoe makkelijker warmte ontsnapt. Kleding met een hoge TOG-waarde is dus heel warm, terwijl een lage TOG-waarde op koele kleding duidt.

Kom je er even iet uit? Neem dan contact op met ons. Wij helpen je graag verder!

 

Ik heb een fout gemaakt in mijn bestelling, kan ik mijn bestelling wijzigen?

Tot 1 uur na het plaatsen van je bestelling kun je de bestelling wijzigen. De wijzigingen kunnen worden doorgevoerd op de orderbevestiging die je na het plaatsen van je bestelling per e-mail hebt ontvangen of neem telefonisch contact met ons op.

 

Kan ik mijn gepersonaliseerde producten retourneren?

Houd er rekening mee dat gepersonaliseerde artikelen niet kunnen worden geretourneerd. Omdat onze producten op maat worden gemaakt, kunnen we helaas geen retouren accepteren of restituties aanbieden tenzij het product beschadigd bij je thuis is bezorgd.

 

Is het personaliseren bij de prijs inbegrepen?

Het personaliseren van onze collectie is bij de prijs inbegrepen. 

 

Ik heb een andere vraag, hoe neem ik contact met jullie op?

De mogelijkheden om contact met ons op te nemen vind je onderaan deze pagina. We staan je met liefde te woord.