DEELNEMERS INTO HOME & GARDEN FAIR

DEELNEMERS INTO HOME & GARDEN FAIR

Finest natural qualities! Dat is waar Scottish Pimpernel voor staat. Duurzaamheid is hier een belangrijke drijfveer, en ondanks dat zij de productie hebben moeten aanpassen, is het hen dit jaar toch weer gelukt een kleurrijke collectie in mooie en sterke wollen kwaliteiten samen te stellen.

 

Do Creates maakt betaalbare unieke sierraden. Alle creaties zijn door Dorine bedacht en met de hand gemaakt. Allemaal vanuit haar huis in Arnhem, naast haar baan als verpleegkundige. Zo GAAF! 

 

Arte-Fact eigen import uit Polen. Arte-fact is al 14 jaar dé speciaalzaak voor PRACHTIG traditioneel Pools Bunzlau aardewerk en accessoires!

 

Marina Bags verrassend, speels soms, maar altijd elegant en authentiek. Met plezier, aandacht en LIEFDE VOOR DETAIL en voor het ambacht ontworpen en gemaakt door Marina in haar eigen atelier in Velp (gld)

 

Prins Hondecoeter hier shop je unieke handgemaakte lampenvoeten en kappen die je helemaal zelf kan samenstellen met Isabel. Écht TE GEK!!!

 

Yellow Bubble Ontwerpen met strakke lijnen en contemporary look and feel zorgen elke dag voor een WAUW effect. Tijdloos, functioneel en passend in elke stijl. Creëer jouw eigen Cube door het kiezen van jouw favoriete vorm, kleur tegel en kleur voeg. Of kies uit een van de special Cubes to be extra bold.

DEELNEMERS INTO HOME & GARDEN FAIR

Zaterdag 11 juni 2022 

 

Studio Blos Nederland neemt zaterdag 11 juni 2022 deel aan de feestelijke 25e editie van Into Home & Garden Fair te Velp (gld). Hier laat de leukste items van Studio Blos Nederland personaliseren op locatie. Voor ouders en kinderen. Bekijk hieronder ook het overzicht van andere creatieve deelnemers.