• Snelle verzending binnen 3 tot 5 werkdagen
  • Altijd persoonlijke service en contact mogelijk
  • Alle bestellingen worden standaard mooi ingepakt verstuurd
  • Unieke gepersonaliseerde cadeaus voor jong en oud

KRAAMCADEAU | ZAKELIJK


Kraamcadeau namens het bedrijf

Is er een werknemer bevallen? Een collega vader geworden? Of wil je een goede relatie een passend en verzorgd cadeau geven? Bij Studio Blos Nederland slaag je gegarandeerd voor een mooi, uniek en persoonlijk kraamcadeau! Met zorg hebben wij onze producten vervaardigd en geborduurd in eigen studio. Je hebt hierbij de mogelijkheid om een aantal producten te personaliseren met het bedrijfslogo en de rest te voorzien van de naam van het pasgeboren baby'tje. Op deze manier voorzie je het geschenk van een zakelijk en persoonlijk tintje.

 

Maak het ontwerp compleet met eigen logo op het label

Zeker voor bedrijven en bij grote(re) afnames is het interessant om het Studio Blos Label (oranje) in te wisselen voor een eigen label met daarop het logo van het bedrijf. Op deze manier maak je de creatie uniek én compleet.

 

Hoge kwaliteit van begin tot eind

We streven ernaar elke verwachting te overtreffen, van ontwerp van onze collectie tot persoonlijke ondersteuning en snelle levering.

 

Groot of klein, we maken het allemaal

Heb je echt een heel origineel ontwerp? Heb je gewoon een paar zakelijke geschenken nodig, of misschien wel duizenden? Wat je bestelling ook is, wij maken het voor je.

 

Snelle doorlooptijd

Plaats je bestelling en we verzenden het cadeau ingepakt en zonder factuur binnen 3-5 werkdagen direct naar de ontvanger. Ja, zo snel zijn we! Heb je een bestelling geplaatst dan zorgen wij ervoor dat het kraamcadeau op het juiste adres terechtkomt en noteren een persoonlijke boodschap op een bijpassend kaartje.

 

Altijd gratis inpakservice, snelle verzending binnen 3-5 werkdagen 

Interesse, vragen of specifieke wensen? Wij staan altijd met plezier voor je klaar en helpen met liefde. In overleg is veel mogelijk!