• Snelle verzending binnen 3 tot 5 werkdagen
  • Altijd persoonlijke service en contact mogelijk
  • Alle bestellingen worden standaard mooi ingepakt verstuurd
  • Unieke gepersonaliseerde cadeaus voor jong en oud

Waarom hydrofiel doekje aan speen?

Gepubliceerd op 22 maart 2022 om 12:47

Gebruik van het speendoekje de voordelen en aandachtspunten

We noemen een speendoekje ook wel een tutteldoekje, knuffeldoek, tutpopje met naam , of knuffelpopje.

 

Waarom zijn de hydrofiele doekjes aan speen zo mega populair? De zachte en tijdloze hydrofiele speendoekjes met naam van Studio Blos Nederland zijn onmisbaar voor iedere jonge ouder en voor de babyuitzet. Je bevestigt dit speendoekje met leuke lussen eenvoudig aan de speen, waardoor je deze niet meer kwijt zal raken.

 

EXTRA GAAF: maak jouw eigen unieke combinatie. Het doekje is te borduren met naam van je kindje! Dus ook nog eens het perfecte (kraam)cadeau. De hydrofiele doek is zo veelzijdig dat deze lange tijd te gebruiken is. Zelf gebruik ik de doekjes al ruim 1,5 jaar voor mijn dochtertje Juul! Ze slaapt er heerlijk mee en heeft ze in alle kleuren. Nu ze wat ouder is hoef ik er 's nachts niet meer uit om haar het speentje te geven. Ook ideaal om mee te geven als ze naar haar gastouder gaat met de geborduurde naam op het doekje, zo gaaf!

 

Waar is een Speendoekje voor? Door het speendoekje aan de speen te bevestigen raakt de fopspeen minder snel kwijt. En raakt de speen toch kwijt, dan is hij zó veel makkelijker terug te vinden. Het speendoekje is door de zachte structuur ook als knuffeldoekje te gebruiken, met of zonder speen. Komen de tandjes door van je kindje? Dan kan het ook fijn zijn om een bijtring aan de doek te bevestigen.

 

Hoe gebruik je een Speendoekje? Hoe gebruik je een Speendoekje?
Een speendoekje is een doekje of lapje met een lusje eraan. Deze kun je vastknopen aan de speen van je baby. Doordat je de speen vastknoopt aan het doekje raak je de speen minder snel kwijt. Naast dat een speendoekje erg functioneel is, wordt deze ook vaak gebruikt als knuffeldoekje.

 

Een speendoekje is wat anders dan een spuugdoekje! Het is niet bedoeld om melk of etensresten van het gezichtje te vegen maar om de fopspeen van je kind eraan te knopen zodat je kindje zijn of haar speentje niet verliest.

 

Waarom knuffeldoekje? Waarom Speenknuffel?
Een knuffeldoekje is eigenlijk niets anders dan een leuk doekje waaraan je de fopspeen vast kan maken. Het voordeel is dat je de speen kan losmaken, waarna je de knuffeldoek lekker op 40 graden kan wassen. Wil je het speentje ook gelijk schoonmaken? Kook het speentje dan even uit in een pannetje met water.

 

Wat is een labeldoekje? Wat is een Labeldoekje?
De labeldoekjes van studio Blos Nederland zijn echte knuffel- en troeteldoekjes welke de laatste jaren steeds populairder zijn geworden. De doekjes zijn gemaakt van zachte stoffen en daarbij zijn de doekjes voorzien van labeltjes. Ook deze zijn in verschillende vormen en in verschillende stoffen te krijgen.

 

Wat is een Tutdoekje? Een knuffeldoekje helpt je kind vertrouwen op te bouwen.
Is je kleine mini verlegen? Waarschijnlijk grijpt 'ie dan graag naar zijn doekje om hem gerust te stellen bij mensen en zich gemakkelijk te voelen in een andere omgeving. De tutteldoek zorgt dan voor zelfvertrouwen.

 

De leuke speendoekjes van Studio Blos Nederland zijn verkrijgbaar in de volgende zachte en tijdloze kleuren; poeder roze, zand/beige, off white, wit of grijs/antraciet. De naam kun je laten borduren in ruim 16 verschillende kleuren van deze tijd. Altijd bijzonder en persoonlijk!

 

Studio Blos Nederland staat garant voor mooie (gratis) ingepakte bestellingen en snelle verzending binnen 1-3 dagen, dit is uniek!

 

Heb je zelf een leuk idee? Mail dan even naar info@studio-blos.nl of stuur een whatsapp berichtje naar (+31) 6 1999 77 88.

We staan met liefde voor je klaar!

 


Liefs Inge,
Studio Blos Nederland

 


Wil je jouw bestelling afhalen in de winkel? Studio Blos heeft leuke samenwerkingen met de volgende verkooppunten:

Parels vanDaan 

Sjiek & Sjiek VOF

LIELO&CO


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.