• ALTIJD GRATIS PERSONALISEREN
  • CADEAUSERVICE
  • GRATIS NL VERZENDING > €60,- ANDERS €4,95
  • VANDAAG BESTELD, BINNEN 1-3 DAGEN VERZONDEN!
Studio Blos Nederland » CONTACT » VERKOOPPUNTEN » BRAND-REPRESENTATIVE

BRANDREP 

Brandrep Gezocht
Leeftijd 0-6 maanden

 

Misschien heb je al eens iets besteld (pré ;-)) via onze webshop en vind je ons merk helemaal geweldig? Lijkt het je leuk om brandrep te worden voor het label Studio Blos Nederland? 

 

Een brandrep is een ouder die foto’s maakt van zijn of haar kindje met en in de producten van Studio Blos Nederland én de producten promoot. Het promoten van onze baby- en kinder items gaat grotendeels via social media en natuurlijk via onze website. Instagram is hier zeer geschikt voor en heeft daardoor onze voorkeur. In sommige gevallen kunnen onze producten ook op een andere manier gepromoot worden. Natuurlijk gaat dit altijd in overleg.

 

Brandrep word je natuurlijk niet zomaar, hier gelden een aantal eisen voor. Alle eisen worden van te voren besproken zodat iedereen zich goed voelt bij de samenwerking. Wanneer je brandrep bent ontvang je De items van Studio Blos Nederland gratis. Wij kiezen de producten uit en geven aan wat je mag fotograferen. Ook worden er afspraken gemaakt over de kwaliteit van de foto’s, de achtergrond en natuurlijk het social media account.

 

Brand Enthusiast
Dit lijkt op een brandrep alleen is er één groot verschil. Als Brand Enthusiast ontvang je de producten niet gratis. Daar in tegen ontvang je een kortingscode waarmee je tegen gereduceerd tarief onze baby- en kinderitems kunt bestellen. Het grote voordeel hiervan is dan je zelf de producten kunt uitkiezen.

 

Ik wil brandrep of Brand Enthusiast worden!
Super leuk! Stuur een mailtje naar info@studio-blos.nl

 

Vermeld in je mail:

✔ De leeftijd van je kindje
✔ het geslacht van je mini
✔ de naam van jouw instagram account
✔ stuur wat leuke foto’s van je kindje mee. (Let erop geen foto’s zonder kleding, het kindje moet altijd ondergoed of een luier dragen.)
✔ Geef aan of je het liefst Brand representative of Brand Enthusiast wil worden
✔ Volg @studioblosnederland op Instagram & Facebook en houd onze feed goed in de gaten.

 

Alle aanmeldingen worden opgenomen in ons brandrep bestand. Bij interesse ontvang je een mailtje van ons!