• Snelle verzending binnen 3 tot 5 werkdagen
  • Altijd persoonlijke service en contact mogelijk
  • Alle bestellingen worden standaard mooi ingepakt verstuurd
  • Unieke gepersonaliseerde cadeaus voor jong en oud

TROOST CADEAUS & GESCHENKEN

★ Jouw gepersonaliseerde troost cadeau of geschenk wordt binnen 3-5 werkdagen verzonden ★ Altijd GRATIS personaliseren ★ GRATIS mooi ingepakt

★ Betaal veilig en eenvoudig via onze website  ★ Voor snel contact, stuur ons een bericht via de chat

Bij Studio Blos Nederland vind verschillende cadeaus en troostgeschenken die kunnen helpen een dierbare te herdenken.

Herinneringen koesteren met troostgeschenken. Wanneer je iemand moet verliezen, bijvoorbeeld je kindje of een andere dierbare, kan het heel fijn zijn om een aandenken te hebben aan degene die je zo vreselijk moet missen. De pijn van het verlies is vreselijk zwaar, maar de liefde die altijd zal bestaan mag worden gekoesterd en verzorgd.

 

Om herinneringen te bewaren, een dierbare met een troost geschenk te laten weten dat je aan ze denkt, of om een mooi gedenkplekje te creëren op een fijn plekje in huis of bij een graf(je) of monument.

 

Studio Blos Nederland maakt het mogelijk om een wieglakentjes, ledikant lakentjes  en knuffels in de vorm van een ster of maan, online te personaliseren, te bestellen en snel te leveren. Alle verzorgingsproducten zijn te gebruiken voor baby en kind. 

 

Snelle verzending circa 3-5 werkdagen. Gratis verzending vanaf €90,- Ben je op zoek naar een Studio Blos Nederland verkooppunt of wil je een bestelling afhalen in de winkel? Zit er een verkooppunt bij jou in de buurt? Neem contact op met de winkel. Heb je vragen? We denken graag met je mee! 

 

www.studio-blos.nl

Angelique Maassen

Heel erg bedankt voor de mooi en vooral goeie service die jullie mij hebben gegeven. Het was voor een stillborn baby(mijn kleindochter Emma) die met 21 weken geboren is. Als je dan iets speciaals wil hebben en dat het dan ook nog snel verzonden moet worden. Jullie hebben mij heel erg goed geholpen en vooral mee gedacht. Een hele mooie Maan een een sterretje met haar naam. Echt als je iets apart en mooi wil hebben studio blos echt fantastisch............Gr Angelique Maassen XX