CADEAUKAARTEN

★ Jouw cadeaubon of digitale giftcard wordt binnen 0-5 werkdagen verzonden  ★ GRATIS verzending vanaf € 90,-  ★  Betaal veilig en eenvoudig via onze website  ★ Altijd GRATIS personaliseren

Soms is het beter om iemand zelf een cadeau te laten kiezen, vind je niet? Met dit cadeau kan er niks fout gaan.

Studio Blos Nederland Giftcard (digitaal)

Binnenkort een verjaardag, babyborrel, geboorte of wil je de aanstaande ouders graag een cadeau geven maar willen zij de naam nog even voor zich houden? Begrijpelijk! Verras iemand in het speciaal met deze unieke Studio Blos Nederland cadeau kaart of digitale Giftcard! Zo kan de ontvanger alvast genieten van de leukste items met naam van zijn of haar kindje.

 

Selecteer het gewenste bedrag en de cadeaubon versturen wij - afhankelijk of je kiest voor een digitale of gewone cadeau kaart - vervolgens binnen 12 uur naar jou per mail of binnen 1-3 dagen via de post. De waarde en het aantal kun je zelf kiezen. Het bedrag vullen wij voor je in, samen met de code, welke bij besteding ingevoerd kan worden tijdens het afrekenproces bij 'kortingscode'.

 

Iets te vieren en op zoek naar het perfecte cadeau? De ontvanger kan zelf kiezen uit de leukste en persoonlijkste geschenken met naam. Het cadeau valt zo altijd in de smaak. Bekijk ze allemaal in de webshop!

 

Digitaal binnen 12 uur in huis!