CADEAUBOXEN 

★ Jouw cadeaubox wordt binnen 3-5 werkdagen verzonden  ★ GRATIS verzending vanaf € 90,- 

★  Betaal veilig en eenvoudig via onze website  

Cadeauboxen en cadeau sets gepersonaliseerd met naam

Leg herinneringen voor altijd vast met naam van je kleintje. Bij Studio Blos Nederland maak je de mooie items in de cadeauboxen persoonlijk met naam van je baby of kindje. Denk aan een xxl hydrofiele doek met naam, speendoek met naam, speentje van mininor en een super zacht babyborsteltje.

 

Maak jouw babyuitzet compleet. De (kraam)pakketten zijn met zorg en liefde zijn samengesteld voor een newborn, jouw baby kindje en (toekomstige) papa’s & mama’s.


Personaliseer in onze ontwerptool jouw eigen pakket en geef een bijzonder en uniek cadeau bij een geboorte of babyshower. Bestel de mooiste handgemaakte kraamcadeaus (uni/jongen/meisje) van 2022.

 

Studio Blos Nederland maakt het mogelijk om een speendoekje, een knuffeldoekje, wieg en ledikant lakentjes, een swaddle, een xxl hydrofiele doekknuffels in de vorm van een ster of maan, online te personaliseren, te bestellen en snel te leveren. Alle verzorgingsproducten zijn te gebruiken voor baby en kind. De collectie van Studio Blos NL biedt veel leuke babyshowercadeaus, kraamcadeaus, en verjaardagscadeaus in verschillende prijsklassen.

 

Snelle verzending circa 1-3 werkdagen. Gratis verzending vanaf €60,- Geleverd waar en wanneer jij wilt of direct afgeleverd bij de ontvanger. Alle cadeautjes worden snel geleverd zonder prijskaartjes. Met liefde door jou uitgezocht, met liefde door ons gemaakt!

 

Ben je op zoek naar een Studio Blos Nederland verkooppunt of wil je een bestelling afhalen in de winkel? Zit er een verkooppunt bij jou in de buurt? Neem contact op met de winkel. Heb je vragen? We denken graag met je mee! 

 

www.studio-blos.nl