• Verzending binnen 3 tot 7 werkdagen
  • Altijd persoonlijke service en contact mogelijk
  • Alle bestellingen worden standaard mooi ingepakt verstuurd
  • Unieke gepersonaliseerde cadeaus voor jong en oud

BORDUREN OP BESTELLING

 

 

Wauw te gek! Oooooh wat mooi! Aaaaaaaah geweldig! Bij ons kun je laten borduren op bestelling.  Het is hierbij ook mogelijk om jouw eigen textiel/materiaal bij ons aan te leveren. Ben je op zoek naar een adres waar je per stuk kunt laten borduren? Dat kan ook bij ons! Wij leveren ook borduurwerk ‘per stuk.’  Wil je 1 item borduren? Geen probleem! En, wil je geen torenhoge ontwerpkosten betalen? Dan zit je bij ons goed. Wij brengen namelijk geen ontwerpkosten in rekening. 

 

Ideaal voor bedrijven, verenigingen, teams en ondernemers.  Zakelijk borduren tegen voordelige prijzen, duurzaamheid en creativiteit staan bovendien voorop! Je zult ervaren dat het textiel na het wassen nog altijd een frisse en professionele uitstraling heeft. Borduren is kiezen voor duurzaamheid en uiteindelijk scheelt het u dus ook in de portemonnee.


De laatste jaren wordt borduurwerk steeds populairder. Het is duurzaam en geeft een representatieve uitstraling en herkenbaarheid aan jouw textiel. Je kunt items laten voorzien van geborduurde naam en of logo en ze zullen het visitekaartje zijn van jouw bedrijf of vereniging. Maar ook als cadeau bij een bijzondere gelegenheid, geboorte, huwelijk of zomaar, geef je met een geborduurde gift een exclusief geschenk.

 

Wil je echt eens een origineel en persoonlijk cadeau geven? Laat een bijzondere afbeelding door ons borduren. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het borduren. Wat dacht je van een geboortekaartje, de eerste tekening van je kindje, een foto van jouw babybuik, het ontwerp van een trouwkaartje... En zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

 

 

YES! Ik wil mijn naam, afbeelding of logo laten borduren!

Wil je weten of jouw ideeën uitvoerbaar zijn of wil je jouw creativiteit met ons delen? Of wil je graag een passende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op, geef je wensen door en stuur daarnaast het voorbeeld onder vermelding van de gewenste maten naar info@studio-blos.nl. Omdat afbeeldingen variëren in moeilijkheidsgraad kunnen wij de kosten alleen beoordelen als we het ontwerp toegezonden krijgen. Dan bekijken wij de mogelijkheden en krijg je zo spoedig mogelijk de prijs te horen! Bestanden die wij digitaliseren proberen we zelf uit op een proeflapje en je krijgt hier een foto van opgestuurd als bewijs van het resultaat. 

 

Snelle levering en verzending vanaf circa 5 werkdagen. Wij denken graag met je mee!

 

 

Prijs is een vanaf prijs.

 

Wil je 1 item borduren? Geen probleem! En, wil je geen torenhoge ontwerpkosten betalen? Dan zit je bij ons goed. Wij brengen namelijk geen mega hoge ontwerpkosten in rekening.