FRIGG FOPSPEEN

★deze leukste retro FRIGG fopspeentjes worden binnen 3-5 werkdagen verzonden  ★ GRATIS ingepakt  ★  Betaal veilig en eenvoudig via onze website  

FRIGG , rustgevende retro fopspenen voor je baby

Combineer het speendoekje met naam van Studio Blos Nederland met een FRIGG speentje, dan is de look compleet. Geïnspireerd door de elegantie van Scandinavisch design, is FRIGG gecreëerd, een lijn van in Denemarken vervaardigde babyproducten die naadloos en stijlvol in het dagelijks leven passen. 

 

Een pasgeboren baby heeft een enorme zuigreflex en een speen werkt het onder andere pijnstillend, kalmerend, rustgevend en geeft een geborgen gevoel. Rond de drie maanden neemt die zuigbehoefte af en is er een soort natuurlijk moment om het speengebruik af te bouwen. Dit doe je het beste geleidelijk, en wanneer een kind één jaar oud is kun je het beste helemaal van de speen afstappen.


Al onze producten zijn ontworpen met het oog op veiligheid, schoonheid en bedoeld om de gezondheid en het welzijn van baby's te bevorderen. FRIGG is bij Studio Blos Nederland verkrijgbaar in één of twee maten: 0-6 maanden en 6-18 maanden. Momenteel alleen met een nippel van natuurlijk rubber.

 

Advies voor het gebruik van een ronde speen
Wist jij dat je het wordt afgeraden om het speentje van jouw kleintje langer dan 3/4 weken te gebruiken? Gebruikt jouw baby een 'ronde' speen? Zorg ervoor dat je het gebruik tijdig afbouwt en de speen rond de eerste verjaardag weg doet. Dit maakt de kans op op kaakafwijkingen en spraakgebrek minder groot.

 

Cadeau tip! Bij dit leuke en hippe retro speentje shop je natuurlijk ook een speendoekje met geborduurde naam van je kindje. Maak de look compleet, voor jezelf of als cadeau. 

Snelle verzending circa 3-5 werkdagen.  Alle bestellingen worden gratis mooi ingepakt zonder prijskaartje en verstuurd als cadeautje.

 

Ben je op zoek naar een Studio Blos Nederland verkooppunt of wil je een bestelling afhalen in de winkel? Via de volgende link check je of er een verkooppunt bij jou in de buurt zit. Neem gerust contact op met de winkel.

 

Ben je op zoek naar iets specifieks, heb je vragen of suggesties? Wij denken graag met je mee!